Endless Love
Teh O Ais -.-
Sunday, May 6, 2012 ♥ 10:19 AM ♥ 0Comments
Today : 7.5.2012 / 1.06 a.m
Okey babe . Seriously dah lama gila tak update cerita baru kan . Today azwa nak cerita pasal ' TEH O AIS' . Tahu kenapa dengan air tu ? Now azwa nak bagi tahu korang .
Semalam lepas balik kerja azwa lepak KL.Dapat gaji lah kata kann :) Okey tak kesah . Azwa  hangout dengan budak-2 hotel semua . Actually janji nak hang dengan azie, leesa and zana jea . Then terjumpa ell, shahril , ikmal, and hafis. Tak ape lahh kan , Kita orang pun dah macam orang gila-2 tak tahu nak lepak shisha mana semalam . Last-2 lepak bb bistro . Dah order air and shisha semua lepak-2 dulu. Shisha okey lah RM20 . Dorang pun order lah teh o ais , limau ais , mirinda strawberry semua lahh kan . Then dah sampai time nak bayar . Orang tu cakap 7 ,5 ,7 ,7 . Pftttttttttttt, azwa ingatkan semua sekali. Sekali tanya dia cakap 'TEH O AIS' satu RM7 . Macam  sial je azwa cakap . Serious tak tipu . Time tu rasa macam nak terkeluar dah bijik mata ni haa . Tak pernah lah babe jumpa teh o ais mahal macam tu. Gelas dia lebih kurang macam gambar dekat atas tu lahh . Hmm sumpah tak halal duit azwa dekat kedai dia. Memang nak menangis lah semalam kan bila kena bayar sampai RM7. Hm tak kan nya azwa nak minum kedai tu lagi. Lepas balik tu boleh mem azwa nak belanja minum, Its okey . Teh o ais tu nak terkeluar balik dah azwa minum boleh nak belanja lagi. Lepak minum azwa tak minum. Eh dia boleh order kan teh o ais lagi. Sorry kalau azwa minum tak habis. Memang dah tawar hati gila dengan air teh o ais tu :'( Sedih tahu kena bayar TEH O AIS RM7 . Dekat kedai mamak RM1.20 tau :( Hmmm 

        -END STORY-




Older PostNewer Post
Meow Rabbit Gossip

♔KAK LONG♔


Tak suka kita awak boleh pergi jalan :D

♥GUGIRL AND BOBOY♥