Endless Love
2013
Monday, May 20, 2013 ♥ 5:05 AM ♥ 0Comments

Heyy assalamualaikum :D 
Ha haaa ya allah lama betul tak buka blog ni . Rasa macam dah setahun lebih kod . Ishh lama lama -.- 
Dalam masa dah lama tak buka blog ni terlalu banyak benda yang dah aku lalui sama ada yang baik atau pun sebaliknya kan :) Yeahh thats me azwa ^^
Okeyy Guess what ? Starting dari bulan oktober 2012 sampai lah mei 2013 ni aku tak ada couple dengan sesiapa langsung . Haa betul ke ? macam tak percaya kan ? Yea tapi itulah kenyataannya .
Tapi kenapa yea aku tak ada couple  ? keyy fine malas dah nak fikir pasal couple ni -.-
nothing okeyy semua tu >.<  kalau boleh biarlah ada hubungan yang sah baru hubungan tu kekal lama kan :D Ceewaahhhh ayat aku kalah ustazah pilihan :D  Saje je ^^ 
Keyy then kan next story satu cerita ni . Sekarang aku rasa macam dah jatuh hati dengan someone ni . Capital 'J" ^^ Ohh tidak tapi rasanya perasaan dah berbelah bahagi pulakk . Kenapa yea ? Keyy ada dua orang ni macam ada perasaan dekat aku . Si A ni kawan lama aku , and si B ni kawan dengan si A . Dua2 ni selalu sangat take care pasal aku . Tapi hati aku lebih pada si B ni . Ape aku nak buat sekarang yea ? 
Sangat buntu kepala hotakk ni nak fikirkan . Tahu tak setiap masa aku akan tunggu dia BBM aku . Orang lain tak BBM aku tak kesah tapi dia aku kesah . Bila ada bunyi BBM masuk then aku harap itu dia . Tapi bila tengok dari orang lain macam malas je nak read >.< Key dah lahh aku tak nak harap ape2 pun sebab tak nak nanti sedih-2 apa bagai semua . Kalau ada jodoh tu ada lahh kan . Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk aku . Aku hanya mampu berdoa pada allah :) 










Older Post
Meow Rabbit Gossip

♔KAK LONG♔


Tak suka kita awak boleh pergi jalan :D

♥GUGIRL AND BOBOY♥