Endless Love
2013
Monday, May 20, 2013 ♥ 5:05 AM ♥ 0Comments

Heyy assalamualaikum :D 
Ha haaa ya allah lama betul tak buka blog ni . Rasa macam dah setahun lebih kod . Ishh lama lama -.- 
Dalam masa dah lama tak buka blog ni terlalu banyak benda yang dah aku lalui sama ada yang baik atau pun sebaliknya kan :) Yeahh thats me azwa ^^
Okeyy Guess what ? Starting dari bulan oktober 2012 sampai lah mei 2013 ni aku tak ada couple dengan sesiapa langsung . Haa betul ke ? macam tak percaya kan ? Yea tapi itulah kenyataannya .
Tapi kenapa yea aku tak ada couple  ? keyy fine malas dah nak fikir pasal couple ni -.-
nothing okeyy semua tu >.<  kalau boleh biarlah ada hubungan yang sah baru hubungan tu kekal lama kan :D Ceewaahhhh ayat aku kalah ustazah pilihan :D  Saje je ^^ 
Keyy then kan next story satu cerita ni . Sekarang aku rasa macam dah jatuh hati dengan someone ni . Capital 'J" ^^ Ohh tidak tapi rasanya perasaan dah berbelah bahagi pulakk . Kenapa yea ? Keyy ada dua orang ni macam ada perasaan dekat aku . Si A ni kawan lama aku , and si B ni kawan dengan si A . Dua2 ni selalu sangat take care pasal aku . Tapi hati aku lebih pada si B ni . Ape aku nak buat sekarang yea ? 
Sangat buntu kepala hotakk ni nak fikirkan . Tahu tak setiap masa aku akan tunggu dia BBM aku . Orang lain tak BBM aku tak kesah tapi dia aku kesah . Bila ada bunyi BBM masuk then aku harap itu dia . Tapi bila tengok dari orang lain macam malas je nak read >.< Key dah lahh aku tak nak harap ape2 pun sebab tak nak nanti sedih-2 apa bagai semua . Kalau ada jodoh tu ada lahh kan . Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk aku . Aku hanya mampu berdoa pada allah :) 









Teh O Ais -.-
Sunday, May 6, 2012 ♥ 10:19 AM ♥ 0Comments
Today : 7.5.2012 / 1.06 a.m
Okey babe . Seriously dah lama gila tak update cerita baru kan . Today azwa nak cerita pasal ' TEH O AIS' . Tahu kenapa dengan air tu ? Now azwa nak bagi tahu korang .
Semalam lepas balik kerja azwa lepak KL.Dapat gaji lah kata kann :) Okey tak kesah . Azwa  hangout dengan budak-2 hotel semua . Actually janji nak hang dengan azie, leesa and zana jea . Then terjumpa ell, shahril , ikmal, and hafis. Tak ape lahh kan , Kita orang pun dah macam orang gila-2 tak tahu nak lepak shisha mana semalam . Last-2 lepak bb bistro . Dah order air and shisha semua lepak-2 dulu. Shisha okey lah RM20 . Dorang pun order lah teh o ais , limau ais , mirinda strawberry semua lahh kan . Then dah sampai time nak bayar . Orang tu cakap 7 ,5 ,7 ,7 . Pftttttttttttt, azwa ingatkan semua sekali. Sekali tanya dia cakap 'TEH O AIS' satu RM7 . Macam  sial je azwa cakap . Serious tak tipu . Time tu rasa macam nak terkeluar dah bijik mata ni haa . Tak pernah lah babe jumpa teh o ais mahal macam tu. Gelas dia lebih kurang macam gambar dekat atas tu lahh . Hmm sumpah tak halal duit azwa dekat kedai dia. Memang nak menangis lah semalam kan bila kena bayar sampai RM7. Hm tak kan nya azwa nak minum kedai tu lagi. Lepas balik tu boleh mem azwa nak belanja minum, Its okey . Teh o ais tu nak terkeluar balik dah azwa minum boleh nak belanja lagi. Lepak minum azwa tak minum. Eh dia boleh order kan teh o ais lagi. Sorry kalau azwa minum tak habis. Memang dah tawar hati gila dengan air teh o ais tu :'( Sedih tahu kena bayar TEH O AIS RM7 . Dekat kedai mamak RM1.20 tau :( Hmmm 

        -END STORY-




Older Post
Meow Rabbit Gossip

♔KAK LONG♔


Tak suka kita awak boleh pergi jalan :D

♥GUGIRL AND BOBOY♥